Polemikave të shumta javëve të fundit mbi lidhjen e Sarës dhe Ledrit, Prive i jep vulën.

Sara dhe Ledri i kanë dhënë fund lidhjes dhe Prive ka kuptuar detaje ekskluzive.

By vull