Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Lëvizja BESA: Edhe pas zgjerimit – Qeveria në këmbë të qelqta

2 min read
Jo më larg se mbrëmë, nënkryetari i LSDM-së, Stefan Bogoev edhe një herë, e për të disatën herë e përsëriti kërkesën e tij drejtuar Lëvizjes BESA për t`iu bashkuar kësaj Qeverie. Dhe kjo ftesë, si duket Lëvizjes BESA i bëhet, gjithnjë kur Qeveria e kupton se edhe përkundër zgjerimit ajo rrinë në këmbë të qelqta.
I bëjmë me dije LSDM-së së, Lëvizja BESA, është parti e dalë nga populli, me ideal, me koncept dhe moral të fortë, andaj po ua themi troç se, Lëvizja BESA, nuk shet interesat e popullit për një apo dy kolltuqe, sepse pikërisht ky popull na e dha besimin e tij dhe po na rrit dita ditës.
Është shumë e turpshme të vazhdosh të flasësh për këtë Qeveri, dhe funksionimin e saj, kur brenda vetëm pak minutash, ju vetë e demantuat veten, duke u shprehur në të njëjtin emision se, po ju citojmë “Gjyqësori është në situatë alarmante, ndërsa shpresoni në vetingun si nismë për rregullimin e tij”.
Në cilin veting shpresoni, atë që e proklamoni bashkë me BDI-në e tani edhe me ASH-në dhe asnjëherë nuk e filluat?
Për cilin veting në gjyqësor flisni, dhe kënd do e lustroni në gjyqësor, ata që ju vetë i vendosët nëpër ato kolltukë, vetëm e vetëm për të shpëtuar veten tuaj, BDI-në dhe Aleancën nga keqpërdorimet që keni bërë, nga korrupsioni i cili po lulëzon? Për cilin veting flisni, kur para vetëm dy muajsh, departamenti Amerikan i shtetit duke parë pa aftësinë tuaj për tu marrë me korrupsionin në shtet, dërgoi njerëz të vetë për ta bërë këtë. Apo këtë thirrje e bëni me qëllim që ta ndani turpin që ju pret nga raporti mbi korrupsionin.
Nëse doni që Lëvizja BESA të jetë pjesë e Qeverisë, atëherë shpallni zgjedhjet e parakohshme sa më parë dhe shpëtoni shtetin që e keni katandisur dhe zhytur në krim e korrupsion. Ftesat e kryeministrit të njëpasnjëshme drejtuar Lëvizjes BESA shpreh qartazi se kjo qeveri nuk ka shumicë stabile dhe se në çdo moment pritet që numrat të bien.
Lëvizja BESA
03.03.2023

Verified by MonsterInsights