Në mbledhjen e dytë të Këshillit Themelues të Lëvizjes Demokratike, të mbajtur në Shkup me datë 10.11.2023, koordinator i përgjithshëm unanimisht u zgjodh Muhamet Ameti, ndërsa koordinator komunal për Tetovën po ashtu unanimisht u zgjodh Fejsal Beadini.
Ndërkohë, në këtë mbledhje në Këshillin Themelues u kooptuan Nexhat Bexheti, Jeton Mehmeti, Afërdita Krosi dhe Salim Rexhepi.
Urime dhe suksese!

By vull