Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Lëvizja Ilirida: BOJKOTOHEN ZGJEDHJET PRESIDENCIALE NË R.V.M. - Koha News
Lëvizja Ilirida: BOJKOTOHEN ZGJEDHJET PRESIDENCIALE NË R.V.M. 1

VIKTIMË E PARË JANË PARATË E POPULLATËS MË TË VARFËR NË EVROPË,PASTAJ VIKTIMË E DYTË KANDIDATËT PËR PRESIDENT.VIKTIMË E TRETË POLITIKA NËNSHTRUESE E PARTIVE SHQIPTARE.

BOJKOTI HETOHET NGA VETË GARUESIT,QË NË KAMPANJË.SEPSE E KANË TË QARTË SE NUK DO TË ARIHET 40%-77600 VOTA. DETYRIMISHT PRESIDENTI DO ZGJEDHET NGA PARLAMENTI.PRANDAJ EDHE JU QYTETAR TË NDERSHËM BOJKOTONI QË TË JEPNI MESAZH FAKTORIT TË JASHTËM SE NUK JENI NAIVA PËR TI KËNAQUR DESHIRAT E SËMURA TË POLITKËS ANTIQYTETARE.
KY SHTET AKOMA ËSHTË NË AMNEZI DHE NUK MUNDET QË POLITIKA KRIMINIGJENE TË DALË NGA LËVOZHGA E NJËMENDËSISË DHE HAJDUTËRISË,KJO RRUGË E DREJTON VENDIN DREJT AMBISIT
NE SHQIPTARËT SË FUNDIT DUHET TË VETDIJËSOHEMI QË NË TË ARDHMEN TË VET UDHËHEQIM ME RESURSET TONA PËR TI ZHVILLUAR ME POTENCIALIN TONË.DHE MOS TË NA I VJEDHË QEVERIA PARATË E QYTETARËVE TË ILIRIDËS.

By vull