Gylxhane Mehmeti është magjistër e ekonomisë në drejtimin e menaxhmentit, me përvojë shumëvjeçare në profesionin e saj, poashtu e gatshme të jetë pjesë e ndryshimit të madh që po vjen në vendin tonë!
Lëvizja Demokratike është gjithmonë e hapur për të gjitha kuadrot cilësore dhe profesionale.

By vull