Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Lidhjet në Instagram po vijnë - Koha News
Lidhjet në Instagram po vijnë 1

Rrjeti social ka kufizuar prej kohësh përdoruesit kur bëhet fjalë për shtimin e lidhjeve të jashtme në llogari, kështu që mungesa e fleksibilitetit ka çuar në alternativa si Linktree, e cila i lejon përdoruesit të shtojnë lidhje në “bios” e tyre.

Meta tani ka njoftuar se do t’i lejojë përdoruesit të shtojnë deri në pesë lidhje në biografinë e profilit të tyre në Instagram, të cilat do të jenë në gjendje të çojnë në përmbajtje të tjera – të tilla si faqet e tyre të internetit, markat që duan të promovojnë, madje edhe profilet në rrjetet sociale konkurruese.

Vetë kompania thotë se kjo veçori ishte një kërkesë kryesore midis krijuesve dhe thekson se do të jetë në dispozicion për “të gjitha llogaritë”, përfshirë biznesin dhe privatin.

Për ta aktivizuar, zgjidhni “Edit Profile”, më pas “Links”, më pas “Add Link”. Aty mund të shtoni lidhje sipas radhës që dëshironi të shfaqen.

Meta thotë se lejon lidhjen me çdo URL që përputhet me Udhëzimet e Komunitetit dhe Kushtet e Shërbimit, dhe lidhjet skanohen për t’u siguruar që ato përputhen me kërkesat t.

By vull