Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Lojtari i rugbit është gjetur i vdekur pas 14 muajsh kërkime

2 min read

Trupi i ish-lojtarit të rugbit Bryn Hargreaves është gjetur pas më shumë se një viti kërkimi. Ish-anëtari i St Helens është zhdukur në SHBA dhe familja e tij ka zbuluar se ai ka vuajtur probleme serioze të shëndetit mendor si pasojë e pandemisë së koronavirusit.

Hargreaves ishte 37 vjeç kur u zhduk 14 muaj më parë, në janar 2022. Ai nuk u paraqit në punë, duke shkaktuar një ndjekje masive të policisë. Pas një karriere të suksesshme në ragbi, e cila përfundoi në vitin 2011, ai punoi si inspektor i gazsjellësit. Ai kishte jetuar vetëm që kur u divorcua nga gruaja Amy Bombard dy vjet para zhdukjes së tij, dhe familja e tij tha se ai ishte “izoluar” gjatë pandemisë dhe donte të kthehej në normalitet.

Gjegjësisht, policia ka ardhur në banesën e tij, dera ishte e hapur, laptopi dhe celulari i tij ishin aty, por ai ishte zhdukur. Për shkak të kësaj, ka pasur edhe dyshime për rrëmbim, ndërsa tashmë vëllai i tij Gareth e ka konfirmuar zyrtarisht vdekjen.

  • Pusho në paqe, Bryn Hargreaves. Është me trishtim të jashtëzakonshëm që mund të konfirmoj se, pas 14 muajsh kërkime, më në fund e kemi gjetur Bryn. Ende nuk e dimë shkakun e vdekjes apo çfarë ka ndodhur më 3 janar 2022. Faleminderit të gjithëve që ndihmuan në kërkim – ka shkruar vëllai i regbiistit.

Për vdekjen e Breen foli edhe nëna e tij, Maria Andrews.

  • Kjo nuk është diçka që dua ta ndaj. Unë jam plotësisht i thyer në zemër. Djali im i bukur Bryn… Nuk mund ta përshkruaj dhimbjen që ndjej – ka shkruar Maria.

Në moshën 26-vjeçare, Breen vendosi t’i jepte fund karrierës së tij të suksesshme pasi u zhgënjye dhe nuk e donte më regbin dhe familja e tij u bë e dyshimtë pas zhdukjes së tij.

  • Thuajse sikur dikush e kishte rrëmbyer ndërsa ishte në dush. Natyrisht, ne kemi frikë nga kjo, padyshim që ekziston edhe kjo mundësi. Ai kishte vuajtur nga probleme të shëndetit mendor dhe dhimbje të forta të shpinës që nga aksidenti në dhjetor. Megjithatë, trupi do të shfaqej pas pesë muajsh. Është pak e çuditshme që ai donte të zhdukej kështu nga banesa e tij dhe prandaj nuk mund të mos e hetoj këtë gjë – tha vëllai i tij.

Verified by MonsterInsights