Njoftim integral nga LSDM:

Raporti i Komisionit Evropian konfirmon: DPMNE dhe Mickoski janë frenuesit kryesorë në rrugën evropiane dhe reformat e vendit.

Raporti thekson konstatimin shkatërrues se partia kryesore opozitare DPMNE bllokoi në mënyrë aktive punën parlamentare, e cila ishte një pengesë e rëndësishme për përparimin.

Megjithatë, pavarësisht pengesave të opozitës, shteti vijon të plotësojë kushtet për rifillimin e negociatave për anëtarësim.

Bllokadat dhe pengesat e DPMNE-së dhe Mickoskit në Kuvendin e Maqedonisë duhet të mposhten për hir të të gjithë qytetarëve dhe për të ardhmen e vendit.

By vull