Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Lukashenko: Nuk do të ketë mobilizim në Bjellorusi - Koha News
Lukashenko: Nuk do të ketë mobilizim në Bjellorusi 1

Presidenti i Bjellorusisë Aleksandër Lukashenko deklaroi se nuk do të ketë mobilizim në vendin e tij.

Ai tha se disa parti opozitare po përpiqen të zhvillojnë tezën se mobilizimi është i mundshëm në Bjellorusi dhe në Rusi.

– Nuk do të ketë mobilizim. Kjo është një gënjeshtër, tha Lukashenko dhe theksoi se Bjellorusia me siguri do t’i përgjigjet kërcënimeve dhe përpjekjeve të mundshme për akte terroriste.

By vull