Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Makpetrol: Çmimi i gazit në muajin mars do të ulet me 11% - Koha News
Makpetrol: Çmimi i gazit në muajin mars do të ulet me 11% 1

Sipas marrëveshjes ndërmjet “Makpetrol” SHA Shkup dhe “Gazprom Export”, si dhe lëvizjes së çmimit të gazit natyror në bursat botërore, “Makpetrol” SHA Shkup i njofton konsumatorët dhe opinionin e gjerë se çmimi i gazi për muajin mars do të ulet me 11% për megavat orë, krahasuar me çmimin për muajin shkurt të këtij viti.

Në të njëjtën kohë, kompania informon se çmimi me pakicë i karburantit motorik për automjete, Metani (CNG), i cili shitet në pompat e Makpetrol, është ulur për 7,5 denarë për kilogram, në krahasim me çmimin e muajit të kaluar, i cili ishte 82,5 denarë. denarë për kilogram, përkatësisht çmimi i ri do të jetë 75 denarë për kilogram ose 53,1 denarë për litër.

By vull