Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Malësor Prënkoçaj publikon këngën kushtuar dëshmorit të parë të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi (Video) - Koha News
Malësor Prënkoçaj publikon këngën kushtuar dëshmorit të parë të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi (Video) 1

Malësor Prënkoçaj është këngëtar i njohur shqiptar nga Triesh, Malësija-Mali i Z ka publikuar këngën kushtuar dëshmorit të parë të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi. Dëshmori, Fatmir Ibishi ka rënë heroikisht më 26 shkurt 2000 te gryka e Konçulit në komunën e Bujanocit dhe aty është vendosur pllaka përkujtimore.

Opusi i Malësorit si këngëtar numëron shumë këngë, disa prej të cilave do ua shpalosim në vijim: “Qaj Per Diten” (2006), “Mergimtari” (2009), “Në dasmën e shokut” (2012), “Veç Lodhesh” (2013), “Zambaku I Bardhe” (2014), “Mos ta nin” (2015), “Shoqe dhe dashni”, e shumë këngë të tjera, që Malësorin e bëjnë të jetë më afër publikut duke kënduar gjithandej ku flitet shqip.