Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Malli për vendlindjen e detyron Bianca Junzell të ndërtojë shtëpi në Pejë - Koha News
Malli për vendlindjen e detyron Bianca Junzell të ndërtojë shtëpi në Pejë 3

I është rikthyer muzikës pas një pauze të gjatë, krijoi këngë të reja dhe një album me këngë të përpunuara. Bianca Junzell në një bisedë tregon se kariera e saj dhe familja gjithnjë kanë shkuar në një vijë dhe ajo është e kënaqur në të dyja drejtimet.

Kënga “Dil te kroni cuco”, ka një ritëm shumë të mirë, nuk lodhem nga ajo këngë asnjëherë, thekson Bianca, ndërsa derisa kujton fëmijërinë e saj thotë se ka ndërtuar shtëpi në Pejë për të vizituar vendlindjen sa më shpesh.

Malli për vendlindjen e detyron Bianca Junzell të ndërtojë shtëpi në Pejë 4

Me kujtohet si sot vizitat që kemi bërë në Pejë që çdo herë si fëmijë kam ndjerë kënaqësi dhe kënaqesha në vendlindjen me të afërmit, sidomos në dasmat tona të mëdhaja është kënaqësi. Kur unë kam qenë fëmijë njerëzit kanë qenë më të relaxuar pa stress në vendlindjen dhe ajo të sjellë gëzim e hare, kjo memorie nostalgjike më bëri të investoj në vendlindjen prap në karierë të muzikës po ashtu edhe me vendbanim, ndërtojmë shtëpi atje tash për të vizituar më shpesh vendin tonë, sqaron ajo.