Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Mani vjen me projektin e ri veror

1 min read

Këngëtari i ri shqiptar, Mani Manardi, ka prezantuar për publikun projektin e tij më të ri muzikor.

“T’du” mban titullin kënga e tij e re, e cila është ritmike-verore.

Muzika është punuar nga Enom dhe vet Mani, i cili njëherësh ka shkruar edhe tekstin në bashkëpunim me DJ Ardo M.

Kënga është vizualizuar edhe me një klip, i cili i përshtatet tematikës së klipit.

Ana vizuale e projektit i është besuar produksionit XL Films.

Verified by MonsterInsights