Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Maqedonia – në listën ruse të vendeve armike

1 min read

Maqedonia është në listën e vendeve armike të Federatës Ruse.

Lajmi vjen pasi pushteti vendor miratoi një listë të vendeve të huaja që ndërmarrin veprime armiqësore kundër vendit, kompanive dhe qytetarëve.

Kjo listë përfshin gjithsej rreth 50 vende.

Disa nga vendet armiqësore të Rusisë janë: SHBA, Kanada, Britania e Madhe (përfshirë Jersey, Anguilla, Ishujt e Virgjër Britanikë, Gjibraltar), të gjitha vendet anëtare të BE-së, Ukraina, San Marina, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Zvicra, Shqipëria, Andorra, Koreja e Jugut, Australia, Mikronezia, Zelanda e Re, Singapori dhe Tajvani.