Marcelo zbuloi një detaj interesant rreth Gareth Bale

1 min read

Marselo zbuloi në mënyrë plotësuese një detal interesant për lojtarin këmbë shpejt.

  • Kam pasur një marrëdhënie shumë të mirë me Cristiano, familjen e tij dhe të dashurën e tij. Ne luajtëm së bashku për nëntë vjet dhe është normale të jemi të mërzitur. Unë isha gjithashtu isha i mërzitur me largimin e Kiko Casilla i cili ishte ulur pranë meje. Çdo ditë kemi bërë një bisedë “Hej, Kiko, si je?” Dhe tani nuk kam asnjë afwr meje . Vetëm Gareth Bale është në anën tjetër, por ai nuk flet spanjisht di vetëm anglisht. Ndonjëherë flasim me gjeste, dhe unë vetëm e quaj atë “Hi, si jeni dhe mirë” – vuri në dukje Marcelo./KOHANEWS