Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Mbi 12 milionë euro shkon dëmi pas zjarrit të djeshëm në “Pofix”. - Koha News
Mbi 12 milionë euro shkon dëmi pas zjarrit të djeshëm në “Pofix”. 5

Pas zjarrit të djeshëm në Tetovë , pronari i kompanisë “ Pofix ”, duke falënderuar qytetarët dhe autoritetet që ndihmuan në shuarjen e zjarrit , tha se dëmi material tejkalon shifrën mbi 12 milionë euro .

Mbi 12 milionë euro shkon dëmi pas zjarrit të djeshëm në “Pofix”. 6
Mbi 12 milionë euro shkon dëmi pas zjarrit të djeshëm në “Pofix”. 7

– Dëmi është shumë i madh, mbi 12 milionë euro – tha pronari i kompanisë për Klan Maqedoni .

Pronari i “Pofix” falenderoi të gjithë ata që ndihmuan në shuarjen e zjarrit që përfshiu fabrikën e tij një ditë më parë. I pyetur nëse dihen shkaqet e këtij zjarri, ai tha se shkak i zjarrit është uji, përkatësisht shiu që një ditë para zjarrit shkaktoi vërshime në pjesë të caktuara të Tetovës.

By vull