Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Mbi situatën aktuale në kufirin mes Kosovës dhe Serbisë: KUR GJAKU BËHET SHURRË ME NGJYRË "NAÇERTANIE" - Koha News
Mbi situatën aktuale në kufirin mes Kosovës dhe Serbisë: KUR GJAKU BËHET SHURRË ME NGJYRË "NAÇERTANIE" 1
Mbani shënimе për deklaratat dhe debatet e këtyre kopilëve vendës, që ditëve të fundit i kanë vërshuar mediet dhe rrjetet sociale, nga frika se po humb nëna e tyre ideologjike përballë të vërtetës historike të shqiptarëve, që sapo ka filluar të dominojë me rikthimin e territoreve dhe dinjitetit kombëtar në hapësirat etnike shqiptarë të okupuara nga Serbia, jo më larg se nga vitet 1913, 1945…
Çfarë fare e fëlliqtë këta mercenarët dhe argatët e okupatorëve të huaj!
(28 maj 2023)

By vull