Me person me dinjitet i gjithë fshati rreshtohet pas farmacistit Alajdin Aliu i cili u zgjodh kryetar i nëndegës së Lëvizjes Besa në Kapaçindoll (FOTO) 1

Kryetari aktual i Komës së Zhelinës, Blerim Sejdiu që përfaqëson Lëvizjen Besa gjatë zgjedhjes së kryesisë së re në fshatin Kapaçindoll, të kësaj partie në rrjetin social ka shkruar:

Me person me dinjitet i gjithë fshati rreshtohet pas farmacistit Alajdin Aliu i cili u zgjodh kryetar i nëndegës së Lëvizjes Besa në Kapaçindoll (FOTO) 2

“Nuk është tubim në fushatë zgjedhore, por rithemelim i Nëndegës së Lëvizjes Besa në Kapazhdollin besnik. Në ambient aklamacioni dhe njëzëri, Kryetar i Nëndegës u rizgjodh farmacisti Alajdin Aliu, i cili më së miri do të përfaqësojë besatarët. I dëshirojmë shumë shëndet e suksese në fitoret e reja, që na presin së shpejti. Kapazhdolli fuqishëm rreshtohet me Besë!

Me person me dinjitet i gjithë fshati rreshtohet pas farmacistit Alajdin Aliu i cili u zgjodh kryetar i nëndegës së Lëvizjes Besa në Kapaçindoll (FOTO) 3

By vull