Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Me peticion online do të kërkojnë shkarkimin e Artan Grubit. - Koha News
Me peticion online do të kërkojnë shkarkimin e Artan Grubit. 1

Në vend të pajtimit, anëtarët e “grupit të zjarrit” nga BDI kanë shpallur peticion online për shkarkimin e zëvendëskryeministrit të parë Artan Grubi dhe ministrat në Qeveri që vijnë nga radhët e integruesve.

“Grupi  zjarrit” njofton se nesër do të nisë një peticion online, i cili do të kërkojë shkarkimin.

Nga ky fraksion i BDI-së duan edhe duel televiziv me Grubin. Dueli televiziv është kërkuar nga Musa Xhaferi dhe ka ftuar në debat publik Grubin dhe ministrin e Financave, Fatmir Besimin.

By vull