Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Mexhiti: Ahmeti të mbetet kryetar i BDI-së, por Grubi dhe Osmani të largohen nga Qeveria - Koha News
Mexhiti: Ahmeti të mbetet kryetar i BDI-së, por Grubi dhe Osmani të largohen nga Qeveria 1

“Ne mbështesim orientimin e Qeverisë. Kjo është një luftë parimore brenda BDI-së. Kjo do të reflektohet në një nivel më të gjerë. Nuk ka asgjë të keqe me këtë. E gjithë qeveria po dështon dhe duhet të zëvendësohen me staf të ri, të freskët”, theksoi deputeti dhe nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhiti, në konferencën e sotme për media.

Ai beson se kjo nuk është vetëm në dëm të BDI-së, por edhe në dëm të gjithë shtetit.

“Bëhet fjalë për anëtarësimin në BDI. Ne do të përdorim të gjitha mjetet demokratike, do të shkojmë “tête a” me anëtarët të shohim se çfarë thonë”, ka shtuar Mexhiti.

Ai nuk ka dyshime se Ahmeti duhet të mbetet kryetar i partisë.

“Në ekipin qeveritar dhe në BDI duhet të ketë njerëz të rinj. “Në dy seanca të kryesisë kemi diskutuar pse njerëzit dështojnë dhe se duhet të shkojnë”, tha Mexhiti.

By vull