Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Mento vjen me projektin e ri ‘Edhe sa’

1 min read

Mentor Rekaj që tashmë njihet në skenë me emrin e artit Mento pasiqë me këtë emër është prezantuar si një artist i ri, ka finalizuar tashmë tre projekte me videoklipe nga kompania e njohur “MR Entertainment” dhe producenti RidvanB. Mento vjen me një super projekt të fundit që tashmë po bëhet hit që titullohet ‘Edhe sa’, një këngë plot stil me tekst nga vet këngëtari, e që mund të shijoni në linkun në vazhdim:

Verified by MonsterInsights