Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Mësimdhënësit në shkollën e mesme të muzikës në Strugë nuk paguhen për 17 muaj - Koha News
Mësimdhënësit në shkollën e mesme të muzikës në Strugë nuk paguhen për 17 muaj 1

Për shtatëmbëdhjetë muaj punëtorët e shkollës fillore komunale të muzikës në Strugë nuk janë paguar, raporton Alsat .

Nuk ka pagë për mësuesit që punojnë në shkollë që nga hapja e saj, por edhe për ata që janë punësuar ndërkohë. Shkolla u hap me pompozitet, në kulmin e fushatës zgjedhore në shtator 2021, por në hapje as pushteti vendor me Ramiz Merko në krye dhe as ministrat e pranishëm nuk thanë se nuk kishin siguruar as financa dhe as staf. Drejtori thotë se kanë marrë premtim se problemi do të zgjidhet me pagesën e pagave, por presin të marrin edhe miratimin për punësimin e mësuesve.

I gjithë teksti këtu .

By vull