Thursday, July 25, 2024
spot_img

Mexhiti pranoi detyrën e Ministrit në Qeverinë e RMV

Kumtesë nga Lëvizja Demokratike

 

Sot më datë 24.06.2024, në zyret e Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, pranova detyrën e Ministrit në Qeverinë e RMV.

Mes tjerash përveç elaborimit të prioriteteve,  falënderova tani më ish-ministren Kaja Shukova për kontributin e saj deri më tani.

Zotohem që në të ardhmen Ministria e Mjedisit jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, do të propozojë dhe zbatojë politika për përmirësimin e ambientit dhe cilësisë së jetës së qytetarëve, si prioritet absolut i yni.

Dua të potencoj që në këtë rrugëtim si qeveri do të jemi bashkë me qytetarët dhe me sektorin civil për çdo nismë në të mirën e përgjithshme.

Kalojmë në Veprim!

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT