“BE-ja mund të tregojë përkushtimin e saj të përtërirë ndaj parimit të zgjerimit, në mënyrë që brenda pesë viteve ta pranojnë Malin e Zi”, tha Milatoviq.

Presidenti i Malit të Zi do të vizitojë Londrën këtë javë dhe do të takohet me Mbretin Charles dhe ministrin e Jashtëm britanik James Cleverley.