Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Milevski e kontrolloi zemrën në VFV clinic para lojrave të mëdha të Ligës së Kombeve (Video) - Koha News
Milevski e kontrolloi zemrën në VFV clinic para lojrave të mëdha të Ligës së Kombeve (Video) 3

Para ciklit të ri të kualifikimeve nga Liga e Kombeve, seleksionuesi i kombëtares së Maqedonisë në futboll, Bllagoja Millevski, vendosi të kontrollojë shëndetin dhe kondicionin e zemrës në klinikën e sapohapur private VFV, duke bërë një stres test me teknologjinë HyperQ.

Siç deklaroi edhe vetë, është i kënaqur me metodologjinë e re për testimin dhe diagnostikimin e sëmundjeve koronare të zemrës, të cilën nuk e ka hasur kurrë më parë e cila në mënyrë të shkëlqyeshme detekton gjendjen shëndetësore të zemrës.

Njëkohësisht, ai apeloi tek të gjithë personat që, qoftë në aspektin rekreativ apo profesional, merren me sport para se të nisin ndonjë aktivitet fizik, të testohen me testin e stresit HyperQ, i cili më në fund është në dispozicion vetëm në VFV Clinic.

Për dallimq nga testet e tjera të stresit, HyperQ jep 90% rezultate dhe diagnostikim më të saktë më shumë dhe është mënyra më e sofistikuar për të parandaluar sëmundjet e zemrës.
Normalisht, siç deklaruan nga klinika, rezultatet e seleksionuesit tonë janë të shkëlqyera ashtu siç duhet të jenë për çdo sportist.

Milevski e kontrolloi zemrën në VFV clinic para lojrave të mëdha të Ligës së Kombeve (Video) 4