Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Milikije Halimi emërohet si inspektore për luftimin e krimit ekonomik në Doganat e Maqedonisë - Koha News
Milikije Halimi emërohet si inspektore për luftimin e krimit ekonomik në Doganat e Maqedonisë 1

Ish kryetarja e Komunës së Haraçinës ka njoftuar në Facebook se tani më ka një pozitë të re edhe atë Inspektore për luftimin e krimit ekonomik.

Halimi shkruan: “Të nderuar dashamirë, duke ju përgjigjë interesit tuaj lidhur me angazhimin tim, deshta t’ju njoftoj se kontributi im, tani e tutje do të vazhdojë në Doganat e Maqedonisë së Veriut, në Sektorin e Kontrollit dhe Hetimit, në pozicionin Inspektore për luftimin e krimit ekonomik.”/PaCensurë/

By vull