Home / Vendi / Milloshoski luan rolin e viktëms, asnjë gjyshe nuk e ka kërcënuar (VIDEO)

Milloshoski luan rolin e viktëms, asnjë gjyshe nuk e ka kërcënuar (VIDEO)

Zoti Hahn, nëse unë e përkrah referendumin e dështuar dhe marrëveshjen antikushtetuese, gjyshja ime më ka kërcënuar me fjalët; “Kokën nuk do ta mundësh ta gjesh në shpatullat e tua”.
Të lutem më informo se në cilin institucion të BE-së mund ta lajmëroj këtë sjellje kërcënuese dhe të kërkoj mbrojtje nga gjyshja ime”.

Loading...

Deputeti Antonio Milloshoski u ankua se gjyshja e vet e ka kërcënuar se nëse voton për ndryshimet kushtetuese, nuk do të mund ta  gjej kokën, e ne erdhëm këtu në Kërçovë për ta parë se a është me të vërtetë kështu.

Loading...