Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Ministri Bytyqi paralajmëroi rritje shtesë të pagave prej 10-20 për qind

1 min read

– Kjo qeveri, duke kryer politika ekonomike të parashikueshme dhe konsekuente, do të vazhdojë të mundësojë një rritje të vazhdueshme të standardit të qytetarëve, pagat e të cilëve pritet të vijojnë të rriten me 10-20% në muajt e ardhshëm. Përveç kësaj, ne krijojmë vende të reja pune me pagesë të lartë, duke sjellë investitorë që futin teknologji të reja dhe produktet dhe shërbimet e të cilëve kanë një vlerë të shtuar të lartë, e cila në mënyrë të pashmangshme rrit produktivitetin e të gjithë ekonomisë vendase dhe ky është shtytësi kryesor i rritjes së pagat që do të rriten gjithnjë e më shumë, thekson në postim zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi.

Verified by MonsterInsights