Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Ministri Çupi propozon lehtësime për diasporën gjatë ardhjes në vend: Hyrje-dalje të lirë, korsi e posaçme në kufi - Koha News
Ministri Çupi propozon lehtësime për diasporën gjatë ardhjes në vend: Hyrje-dalje të lirë, korsi e posaçme në kufi 1
Në bazë të ankesave të diasporës sonë, sot dërgova sugjërime konkrete deri tek organet kompetente shtetërore për zbatimin e metodave lehtësuese të punës brenda dispozitave ligjore, kompetencave dhe kapaciteteve të parashikuara në Ligjin për kontrollin kufitar dhe Ligjin për doganat, me qëllim të tejkalimit të sfidave me të cilat përballet diaspora jonë gjatë vizitës në vendlindje, sidomos në kohën e pushimeve verore, kur fluksi në pikat kufitare është më i madh.
Sugjerime e mia për këto çështje janë si më poshtë:
Të shfytëzohen të gjithë potencialet dhe mundësitë kadrovike, teknike dhe organizative për rritjen e efikasitetit dhe shpejtësisë gjatë kontrollit të trafikut kufitar në hyrje/daljet e vendkalimeve kufitare dhe të hapet korsi e posaçme shtesë posaçërisht për qytetarët tanë që jetojnë në diasporë.