Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga ka takuar përfaqësues të Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore - Koha News
Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga ka takuar përfaqësues të Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore 1

Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga ka takuar përfaqësues të Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore me të cilët ka diskutuar për ndryshimet në Ligjin për Donacione të kompanive private, me të cilat pritet të lehtësohen procedurat byrokratike dhe të nxitet donacioni i bizneseve private në interes të shoqërisë.

Në takim ministri Lloga shprehi gadishmërinë që Drejtori Ekzekutiv I OEMVP, Drilon Iseni, të jetë pjesë e grupit punues për përpilimin e ndryshimeve ligjore.

 

By vull