Ministria e Brendshme mohon gënjeshtrat që disa persona përhapin përmes rrjeteve sociale për disa të dyshuar rrëmbyes. Nuk ka asnjë fëmijë të rrëmbyer, as ndonjë rrëmbyes.

Apelojmë që të mos përhapet dezinformata në rrjetet sociale që synojnë të mërzitin qytetarët. Policia është e pranishme kudo dhe garanton sigurinë e qytetarëve, thotë policia.

By vull