Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Ministria e drejtësisë: Mbështesim plotësisht liritë dhe të drejtat e gazetarisë - Koha News
Ministria e drejtësisë: Mbështesim plotësisht liritë dhe të drejtat e gazetarisë 3

Formulimi në lidhje me projektligjin për përgjegjësinë civile, ku akuzohet fyerje dhe “mendim negativ”, është një formulim i gabuar që do të ndërhyhet menjëherë në debatin amendamentues, thonë nga Ministria e Drejtësisë.

Ministria e drejtësisë: Mbështesim plotësisht liritë dhe të drejtat e gazetarisë 4

Ministria e Drejtësisë thekson se mbështet plotësisht liritë dhe të drejtat e gazetarisë dhe miraton të gjitha ligjet së bashku me shoqatat, në interes të informimit objektiv dhe të lirë

By vull