Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
‘Miss Serbia’ i shkon në konak biznesmenit kërçovar, bëjnë bashkë shqiponjën - Koha News
‘Miss Serbia’ i shkon në konak biznesmenit kërçovar, bëjnë bashkë shqiponjën 3

‘Miss Serbia’, Irina Jovanka ka qenë e ftuar në Zvicër vetëm pak ditë më parë ndërkohë që gjatë qëndrimit atje ajo ka vizituar edhe ‘Shisha Palace’, lokal shumë i famshëm atje i biznesmenit kërçovar Fatmit Mehmedi. Pas qëndrimit aty, bukuroshja serbe dhe biznesmeni shqiptarë duket se nuk e kanë pasur aspak problem që të bëjnë edhe shqiponjën bashkë ndërkohë që foton të shpërndajnë dhe në rrjetet sociale…

‘Miss Serbia’ i shkon në konak biznesmenit kërçovar, bëjnë bashkë shqiponjën 4