Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Mjeku, Rexhail Ramadani i bashkëngjitet Lëvizjes Qytetare Evropiane

1 min read

Status nga Gjyle Çeliku  nga LQE:

Dr. Rexhail Ramadani eshte internisti(mjeku) shqiptar nga Kumanova i cili punon aktualisht ne Gjermani ne Klinikum Fichtelgebirge sepse nga sistemi u detyrua te deshmoje veten ne Gjermani pasi ketu nuk i jepej hapesire e as vend pune.
Ai nuk ndaloi as ne mergim me zerin dhe kontributin e tij per komb dhe atdhe, per drejtesi e mireqenie sociale, por shendetesi publike dhe perspektive per vendin tone.
Nga sot ne si parti kemi nderin qe te njoftojme opinionin qe doktori do jete pjese e jona dhe bashkarisht t’ju prijme sfidave dhe ndryshimeve per te miren e qytetareve.
Miresevjen ne strehen e popullit LQE💙💛 i nderuar z. Rexhail dhe na prifte e mbara!