Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Mozzik dhe Getinjo bëjnë apel të regjistrohet diaspora Shqiptare e Maqedonisë (Foto) - Koha News
Mozzik dhe Getinjo bëjnë apel të regjistrohet diaspora Shqiptare e Maqedonisë (Foto) 5

Këngëtarët e mirënjohur nga Kosova, Mozzik dhe Getinjo përmes një postimi në instagram kanë bërë thirje diasporës shqiptare të Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen sa më masovisht.

“JU LUS NGA THELLËSIA E ZEMRËS QË TË REGJISTROHENI DHE TJA VËRTETOJMË SHKAUT SE JEMI 1 MILION PASARDHËS TË SKENDERBEUT NË MAQEDONI”, shkruan më tej Getinjo. Të njejtin postim e ka bërë edhe vëllau i tij Mozzik. “Për hir të KOMBIT, për hirë të flamurit KUQ E ZI, për hirë të ardhmën e fëmijëve tane, nese në venët tua rrjedh gjak SHQIPËTARI, nëse don që fmija yt të ndjehet krenar, Ju lus nga thellësia e zemrës që të regjistroheni dhe tja vërtetojmë shkaut se jemi 1 milion pasardhës të Skënderbeut në Maqedoni, dhe ju lutem që sa më shum ta bëni repost.” – mbyllet postimi i Getinjos.

Mozzik dhe Getinjo bëjnë apel të regjistrohet diaspora Shqiptare e Maqedonisë (Foto) 6 Mozzik dhe Getinjo bëjnë apel të regjistrohet diaspora Shqiptare e Maqedonisë (Foto) 7