Koha News

Ke Çfarë Lexon!

‘Na çeli prap thana’, vjen në një super version nga Ardit Bexheti (Video)

1 min read

Këngëtari i njohur shqiptarë Ardit Bexheti ka risjellë në versionin e tij modern këngën ‘Na çeli prap thana’, një hit tashmë i melosit shqiptarë. Me aranzhman të Arsim Stafait dhe masterizim nga Adis Ismaili, këngëtari Bexheti e interpreton në një mënyrë të jashtëzakonshme këtë këngë të cilën po ua sjellim në vazhdim:

Verified by MonsterInsights