Dje në orën 23:00 në Stacionin e Policisë Gazi Babë, H.R. (39) nga fshati Hotël-Likovë ka raportuar se rreth orës 17:00 përderisa ka qenë duke kullotur dhen në vendin e quajtur “Blokovi” afër Katllanovës, në Shkup kanë ardhur ish-punëdhënësit e tij B.A., B.A. dhe H.A. me veturë motorike “golf” me targa të Shkupit dhe për shkak se nuk ka dashur të punojë më për ta, me kërcënime e kanë futur me forcë në automjet dhe e kanë sulmuar fizikisht.

By vull