Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Ndodh puthja e parë mes Xhulit dhe Atdheut? (VIDEO)

1 min read

Atdheu dhe Xhuli nuk po i ndahen njëri-tjetrit.

Sot ndërsa të dy po qëndronin bashkë ulur në oborrin e shtëpisë, ata ia hodhën vetes batanijen për pak sekonda.

Nuk dihet nëse poshtë batanijes ndodhi puthja e parë.

Ndiqni momentin duke klikuar videon më poshtë.

Verified by MonsterInsights