Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Në karantinën e Merita Merjës në Dubai…! - Koha News
Në karantinën e Merita Merjës në Dubai…! 3

Emri me i njohur ne fushen e bukurise, Merita Merja, i eshte bashkuar pjeses tjeter te shqiptareve te cilet per shkak te angazhimeve qe kane pasur jashte Shqiperise, kane mbetur te izoluar prej masave te rrepta ndaj pandemis Covid-19. E izoluar ne nje apartament ne Dubai, bashke me nje pjese te familjes, e cila pritej qe me daten 17 mars te organizohej Master Class privat, por qe u anullua prej masave te jashtezakonshme kunder COVID-19. Vendosi qe te kthehej ne Shqiperi pas mosorganizimit te Master Class-it, nga ku u anulluan dhe fluturimet. Ishte diçka e paparashikuar per ate dhe familjen e saj, frika, vend I panjohur, por asaj nuk i eshte dashur te rrije vetem sepse miqte e saj te cilet jetojne atje e kane mbeshtetur ne çdo moment. E kane sistemuar Meriten ne nje apartament dhe e kane lehtesuar me jetesen, ku eshte pershtatur shume mire. Ajo ndihet e mbrojtur prane nje pjese te familjes se saj, por shqetesimi I vetem eshte malli per vendin, pjesen tjeter te familjes ne Shqiperi, miqte te cilet e presin qe ajo te kthehet sa me shpejt. Me padurim pret ditet qe te kthehet, shume angazhime e presin ne Shqiperi. Jeta ne Dubai eshte shume e shtrenjte, e vertete por duket se e vetmja gje pozitive per Meriten nga karantina eshte ngrohtesia dhe dashuria qe merr nga pjesetaret e familjes.

Në karantinën e Merita Merjës në Dubai…! 4