Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Në Morinë kanë hyrë më shumë se 10 mijë persona - Koha News
Në Morinë kanë hyrë më shumë se 10 mijë persona 1

Mijëra automjete e qytetarë të Kosovës kanë udhëtuar edhe këtë të shtunë drejt Shqipërisë, duke shënuar një tjetër fluks të lartë automjetesh në piken kufitare të Morinës. Ky fluks i lartë vjen si rrjedhojë edhe e kushteve dhe çmimeve të favorshme që ka bregdeti shqiptar që sipas pushuesve kosovar çdo vit ka përmirësime. Por kërkesa mbetet e njëjtë, heqja e kufirit edhe pse gjatë sezonit pritjet nuk janë të gjata. Në Morinë është punuar me tetë sportele dhe me procedurë të përshpejtuar për të shmangur radhët e gjata dhe fluksin e lartë.

Vetëm në orët e para të kësaj të shtunë kanë hyrë në Shqipëri përmes Morinës me shumë se 10 mijë qytetarë të Kosovës.

Fluks të lartë mjetesh dhe qytetaresh ka pasur edhe nga Maqedonia e Veriut, ndërsa e veçanta e këtij sezoni sipas policisë kufitare të Morinës është numri i lartë i qytetarëve serb të cilët kanë pushuar në bregdetin shqiptar.

Sipas të dhënave, gjatë qershorit dhe korrikut janë regjistruar 100 mijë qytetarë serb që përmes Morinës kanë hyrë në Shqipëri me destinacion bregdetin e jugut.

By vull