Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Në Shkup, u gjet kokainë, arrestohet një person nga Gërçeci

1 min read

Sot, në Shkup, zyrtarë policorë nga Departamenti i Policisë Kriminale – Sektori për Trafikim të Paligjshëm me Drogë dhe lëndë të rrezikshme në koordinim me zyrtarët policorë nga Njësiti për Trafikim të Kundërligjshëm dhe Njësiti i Policisë për Intervenim në SPB Shkup, kanë privuar A. O. (23) nga fshati Gërçec  dhe V. K. nga Gjevgjelia.

Gjatë kontrollit të kryer me urdhër të gjykatës në shtëpinë ku kanë qenë në Shkup, janë gjetur dhe konfiskuar rreth 150 gramë kokainë dhe një peshore dixhitale.

 

Ata janë ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të bëhet kallëzimi përkatës me procedurë të shpejtë.

 

Verified by MonsterInsights