Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Në Tetovë hapet Klubi i Veteranëve të Luftës së UÇK-së - Koha News
Në Tetovë hapet Klubi i Veteranëve të Luftës së UÇK-së 3

Në Tetovë hapet Klubi i Veteranëve të Luftës së UÇK-së

Dje në një atmosferë festive në qendrën e vjetër tregtare në Tetovë bëmë hapjen solemne e Klubit të Veteranëve të Luftës së UÇK-së.

Në Tetovë hapet Klubi i Veteranëve të Luftës së UÇK-së 4

Pavarësisht që na kanë ndarë rrugët e jetës, neve gjithmonë do të na inspirojë dhe do të na bashkojë ideali i luftës e dashuria për vendin tonë, për kombin tonë dhe për njëri tjetrin.

 

Kjo është imperativ i kohët e ne edhe më tej duhet të investojmë në idealet tona të nëpërkëmbura, tani e kemi hapësirën dhe vendin tonë për veprim. Ta gëzojmë “Klubin e Veteranëve të Luftës së UÇK-së”, vatra dhe fole jonë e re që do të na pres krahapur për çdo ditë.

By vull