Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Në vendbanimin Shemshovë është duke u ndërtuar parku argëtues për fëmijë - Koha News
Në vendbanimin Shemshovë është duke u ndërtuar parku argëtues për fëmijë 3

Me këtë zbatim përmirësohen kushtet e të rinjve dhe të gjithë banorëve të këtij vendbanimi për të luajtur sport dhe rekreacion pa ndërprerje.

Vazhdojmë me synimet dhe projektet e përcaktuara me të cilat përmirësojmë cilësinë e jetës në të gjitha sferat, posaçërisht më vjen mirë që po përmirësojmë kushtet ku fëmijët dhe bashkëqytetarët tanë luajnë sport dhe rekreacion.

Në vendbanimin Shemshovë është duke u ndërtuar parku argëtues për fëmijë 4

By vull