Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Nesër dhe pasnesër regjimi i posaçëm i trafikut në Shkup – vjen kryetari i Kuvendit të Kosovës - Koha News
Nesër dhe pasnesër regjimi i posaçëm i trafikut në Shkup – vjen kryetari i Kuvendit të Kosovës 1

Ministria e Punëve të Brendshme njofton opinionin se më 12.12 dhe 13.12.2022 (e hënë dhe e martë) Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës do të arrijë për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Për këto arsye, SPB Shkup do të marrë masa për regjim të veçantë të komunikacionit në rrugët në zonën më të gjerë qendrore të qytetit të Shkupit.

MPB apelon që të gjithë qytetarët pjesëmarrës në trafik t’u binden urdhrave të punonjësve të uniformuar të policisë.

By vull