EURODIESEL (D-E V) dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL1) do të lirohen për tre nga mesnata, ndërsa benzinat EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 për 2,50 denarë për litër, vendosi sot Komisioni Rregullativ për Energji dhe Ujë, shërbimet (RKE). ).

Rrjedhimisht, çmimi i ri i EURODIZELIT (D-E V) do të jetë 83 denarë, i vajit ekstra të lehtë për amvisëri 82 denarë. EUROSUPER BS-95 do të shitet për 81 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 për 83,00 denarë për litër.

Për 0,886 denarë ulet edhe karburanti M-1 NS, ndërsa një kilogram do të kushtojë 45,087 denarë.

By vull