Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
“Nga Struga në Tiranë në më pak se një orë” – shpjegoi Rustemi planin për t'u lidhur me Shqipërinë - Koha News
“Nga Struga në Tiranë në më pak se një orë” – shpjegoi Rustemi planin për t'u lidhur me Shqipërinë 1

“Nga Struga në Tiranë me autostradë 82 kilometra”, tha në “10 minuta” në TV21, drejtori i NP “Rrugët e Shtetit”, Ejup Rustemi.

Ai zbuloi edhe planin e Shqipërisë, i cili parashikon ndërtimin e një rruge nga Tirana në kufirin me Maqedoninë e Veriut, rrugën e së cilës ia ka prezantuar drejtori i rrugëve atje.

“Sot pata rastin të takohem me drejtorin e Rrugëve të Shqipërisë sepse kemi nënshkruar një memorandum. Sipas informacioneve që më dhanë, me këtë mundësi, rruga nga Tirana në kufi do të jetë rreth 73 kilometra dhe më pas nga pika e re, që mund të jetë pikë e përbashkët kufitare mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, deri në Strugë mund të jetë 12. kilometra Kjo do të thotë se nga Struga në Tiranë do të kemi një lidhje autostrade prej 82 kilometrash… Meqenëse shpejtësia e lëvizjes do të jetë nga 100 në 130 km/h, mund të llogarisni se nga Tirana në Strugë do të arrijmë për më pak se një orë”, tha Rustemi.

By vull