Ai thotë se janë gati për bisedime me opozitën në partitë e kampusit shqiptar.

VMRO-DPMNE nuk do të bëjë koalicion me BDI-në pas zgjedhjeve në asnjë situatë, tha deputeti dhe nënkryetari i VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikoloski në një intervistë javore për Radion Evropa e Lirë dhe njoftoi se pavarësisht numrit të deputetëve që do të kenë, Ata janë gati për bisedime me opozitën në partitë e kampusit shqiptar…

 

By vull