Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Një bullgar ka vdekur teksa priste në një radhë 300 metra për të blerë zejtin - Koha News
Një bullgar ka vdekur teksa priste në një radhë 300 metra për të blerë zejtin 1

Një burrë 77 -vjeçar vdiq duke pritur në radhë për të blerë zejtin në një supermarket në Burgas, Bullgari, raportojnë mediat lokale. Ekipi i ambulancës kur mbërriti gjeti vetëm ndihmë.

– Burri vdiq në supermarket. E shtynë dhe ai u sëmur. Ishte çmenduri, ai ra, u bë blu dhe vdiq. Radha ishte e madhe, dëshmoi një grua që po bënte pazar në supermarket.

Linja ishte rreth 300 metra e gjatë dhe nafta ishte në promovim. Radhë të ngjashme kishte edhe në supermarkete të tjera të zinxhirit

By vull