Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Një këngë që i dedikohet babit, këndohet nga Gjergj Gashi - Koha News
Një këngë që i dedikohet babit, këndohet nga Gjergj Gashi 1

Një tekst i shkruar nga NLS, refreni nga Shemsi Kamaj, producent Whitemansound dhe video nga MaxProduction po këndohet nga voglushi i talentuar Gjergj Gashi.

 

Ai është 9 vjeç dhe projektin e titulluar Bab ku je, ia ka dedikuar pikërisht prindit të tij Luanit nga Peja i cili ka vdekur më 3 Shtator të vitit 2021 nga një infarkt në zemër.

 

Ky është një projekt shumë prekës derisa këndimi i Gjergjit e bën akoma më emocionues projektin.