Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Një llogari në pesë iPhone: WhatsApp tani e ka edhe atë - Koha News
Një llogari në pesë iPhone: WhatsApp tani e ka edhe atë 1

Një lajm i mirë vjen për përdoruesit e WhatsApp që kanë shumë iPhone. Falë përditësimit të ri, ata do të mund të përdorin një llogari në shumë telefona.

Përdoruesit e Android morën një përditësim muajin e kaluar që u lejon atyre të lidhin një llogari të vetme WhatsApp me deri në pesë telefona të ndryshëm. Duke pasur parasysh se është një opsion mjaft i dobishëm, është kërkuar edhe nga përdoruesit e iPhone.

Veçanërisht, versioni 23.10.76 i WhatsApp për iOS sjell mundësinë e përdorimit të aplikacionit në një iPhone primar dhe katër iPhone shtesë. Mesazhet, ashtu si në Android, janë plotësisht të sinkronizuara, që do të thotë se ato janë të disponueshme në secilën prej pajisjeve të lidhura. Përveç kësaj, ato mbrohen nga kriptimi nga skaji në fund.

Siç raportohet nga WABetaInfo, versioni i ri i WhatsApp për iOS sjell gjithashtu riprodhimin automatik të GIF-ve të animuara në biseda. Kujtojmë se kjo u diskutua në fillim të muajit kur ky opsion u shfaq në versionin beta të aplikacionit.

By vull